Sunday, October 20, 2019

Οι Θεοί παίζουν μπάσκετ







Στην κατασκήνωση, μια από τις αγαπημένες ασχολίες των Θεών, είναι να παίζουν κάθε απόγευμα μπάσκετ. Στην αρχή έπρεπε να χωριστούν σε δύο ομάδες. Όμως δεν μπορούσανε να συμφωνήσουν, γιατί όλοι θέλανε να είναι με τον Δία που είναι φοβερός μπασκετμπολίστας.





Τη λύση για το πως θα χωριστούν, τη βρήκε ο Διόνυσος, που εκείνη τη μέρα είχε πιει λίγο κρασάκι παραπάνω και δεν συμμετείχε και πολύ στον καβγά και επίσης δεν είχε και πολύ όρεξη να παίξει μπάσκετ. Είπε, λοιπόν, ότι η μία ομάδα θα είχε προπονητή τον Δία και η άλλη το Διόνυσο.
Η μία ομάδα θα αποτελείται από τους θεούς που έχουν μέσα στα σύμβολά τους ένα ζώο, και η άλλη ομάδα αυτούς που δεν έχουν.





Δραστηριότητα: Δημιουργία ομάδων

Συμπληρώστε τα στοιχεία του πίνακα, στη γραμμή που έχει αναλάβει η κάθε ομάδα, ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

  • Όνομα Θεού: Για ότι θα πληκτρολογήσετε, χρησιμοποιήστε γραμματοσειρά Liberation Sans, μέγεθος 12, χρώμα μπλε, έντονη γραφή και αριστερή στοίχιση κειμένου.
  • Φωτογραφία: Βρείτε μία εικόνα του θεού που αναλάβατε, μέσα από το βιβλίο της Ιστορίας και αντιγράψτε την στη θέση αυτή με στοίχιση στο κέντρο.
  • Σύμβολα: Για ότι θα πληκτρολογήσετε, χρησιμοποιήστε γραμματοσειρά Andika, μέγεθος 12, χρώμα πράσινο, πλάγια γραφή και δεξιά στοίχιση κειμένου.





No comments:

Post a Comment